Az ország szép lassan elmerül a vakcinairigységben – és ezzel nincs is semmi baj
Bill Gates szerint az androidos telefonok jobbak, mint az iPhone-ok
A csengeri örökösnő cáfolta az ügyészség szerint, hogy pénzt adott volna Kósának
Rákapcsol a Honor: sorra jönnek az új telefonok, köztük egy összehajtható is
Németországban terjeszkedik a Kifli.hu működtetője
A mentőápolót többek között az egészségügy helyzete dühítette, kommentje miatt azonban már a vele szövetséges ellenzéki polgármestert is támadják.
„A tehetetlen düh és elkeseredettség eredményezte ezt a meggondolatlan kommentet” – magyarázta tettét a Debrecinernek Hüse János balmazújvárosi önkormányzati képviselő, aki előzőleg azt kommentálta Orbán Viktor vasárnapi posztjához, amin az látható, amint a miniszterelnököt beoltják a koronavírus ellen, hogy
Remélem Ebolával
A képviselő, aki amúgy mentőápoló, saját magyarázata szerint egyebek mellett az egészségügyben keletkezett feszültségek, az egészségügy átalakítása, illetve a járványhelyzet okozta kilátástalanság miatt dühödött ennyire fel.
Kommentjét azonban kiszúrták a helyiek, akik szintén dühösek lettek, közülük is főleg azok, akik a 2019-es önkormányzati választásokon Hüse Jánossal szövetségben a polgármesteri posztot elnyerő ellenzéki Hegedűs Péter ellenlábasai.
Tiba István, a választáson alulmaradt korábbi fideszes polgármester kapott is az alkalmon, hogy színvallásra késztesse Hegedűst frakciótársa – azóta egyébként már törölt – kommentje miatt. (via:Telex.hu)
Megkésve próbál becsatlakozni a kormány a nemzetközi élelmiszerpiacra azzal a 4-5 ezermilliárd forinttal, amellyel a következő hét évben megtoldja az uniós támogatásokat. A feltételeket ráadásul nem Orbán Viktor diktálja.
A Süsüből idézett a miniszterelnök, majd oltás után referált, hogy kutya baja.
"Ha újságírók meghalnak, arról csak maguk tehetnek" – film a demokrácia kivéreztetéséről
Egy nap alatt 130-an haltak bele a koronavírus-fertőzésbe
Vérlázító és felháborító a Woody Allen-dokumentumfilm, de nem úgy, mint várnánk
A kormány kultúrharcának legfrissebb zsákmánya a Pécsi Országos Színházi Találkozó, amely nemcsak nevet vált, de végleg el is tűnhet…
Súlytalanná válás Európában, közeledés Putyinhoz – az ellenzéki pártok reagáltak arra, hogy a Fidesz kilépett az Európai Néppárt…
Fidesz és Néppárt: szappanopera a brüsszeli buborékban
Újabb kis SUV a piacon: itt a Hyundai Bayon
Több budapesti és vidéki iskolában törölték a felvételi vizsgákat a járványhelyzet miatt
Gáspár Evelin és a meztelen képek: a személyestől a közügyig
Halva született csecsemőknek lett pozitív a koronavírustesztjük Izraelben

source