Az ország szép lassan elmerül a vakcinairigységben – és ezzel nincs is semmi baj
Németországban terjeszkedik a Kifli.hu működtetője
Két hónapra a bérek száz százalékára emelik a táppénzt Csehországban
Ha az európai vállalatokon múlik, nem tudjuk megakadályozni a klímaváltozás katasztrofális következményeit
Az Adidas nagyjából feleannyiért adhatja el a Reebokot, mint amennyiért vette
A legfrissebb hírek szerint 2021 harmadik negyedévében debütálhat az Exynos 2200-as processzor, emellett pedig két másik chipet is készít a Samsung.
A Samsung még január közepén mutatta be azt az új processzort, ami a Magyarországon is kapható Galaxy S21-ekben dolgozik, és ami olyan jól sikerült, hogy több fronton is jobbnak bizonyult a Snapdragon 888-nál. Az élet azonban itt nem állt meg, és a jelek szerint már a csőben lehetnek az újabb egységek is.
A pontos információiról ismert szivárogtató, IceUniverse arról írt a Twitteren, hogy három Exynos-lapka is érkezhet az idei esztendőben. Ha jók az értesülései, akkor egy középkategóriás, 800-as sorozatú, egy felsőkategóriás 1200-as sorozatú, valamint egy csúcskategóriás 2200-as sorozatú chip érkezhet a piacra.
2021 Exynos
Exynos 8xx
Exynos 12xx
Exynos 22xx
Az utóbbi kettő szinte biztosan tartalmazni fogja az AMD RDNA architektúrára épülő grafikus processzort is. Ezt, mármint a GPU-t a tervek szerint júniusban mutathatja majd meg a Samsung, a teljes lapkakészlet pedig az év második felében érkezhet meg. Vagy 2022-ben, ha abból indulunk ki, hogy a 2100-at alig másfél hónapja mutatták be. A ZDNet Korea viszont már tudni véli, hogy a 2200 valamikor 2021 harmadik negyedévében érkezhet meg – írja a GSMArena.
Az Exynos–AMD-lapka ugyanakkor nemcsak a mobilokba kerülhet bele, a tervek szerint Windows 10-et futtató laptopokba is belepakolná ezt a dél-koreai cég. Korábban a Samsung laptopjaiba a Qualcomm processzorát építették be.
Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

XVI. Benedek: A fanatikus katolikusok még mindig nem hiszik el, hogy nem én vagyok a pápa
Nyomoz a rendőrség a BKV visszavont busztendere miatt
Kevesebb eladó többet keresett tavaly
Duda Ernő szerint az mRNS-alapú oltások keverhetőek a vektorvakcinásokkal.
Bár úgy tűnhet, hogy a legújabb Mars-járó csak alig dolgozik, valójában most is szorgosan gyűjti az adatokat, és folyamatosan fényképez…
Egy videós azzal próbálta valószerűbbé tenni a játékbéli lövéseket, hogy egy indukciós motorra kötötte számítógépét. Az eredmény hangos és…
Azt eddig is lehetett tudni, hogy a Cyberpunk 2077 játékot fejlesztő céget zsarolóvírussal támadták meg hackerek, de most úgy tűnik…
További friss állások ›
Évi több száz milliárd dollárt bukik a világ, mert nincs szemüvege mindenkinek, akinek kell
Új finanszírozási rendszer jöhet ősztől az egyetemeken
Félmilliárdos kárt okozott a luxusautókkal seftelő bűnbanda
Marabu Féknyúz: Herr Orbán
Erdős László matematikus kapta az idei Schrödinger-díjat

source