Újabb trófeákat szerez a Fidesz a kultúrában
Ötéves börtönbüntetésre ítélték Traian Basescu volt román elnök lányát
Két világpremier is hallható Szabó Ildikó "Heritage" című albumán
A szlovák államfőnek nem tetszik az orosz vakcina
Félmilliárdos kárt okozott a luxusautókkal seftelő bűnbanda
A katari hátterű QPR Properties a DVM Groupot bízta meg azzal, hogy az Állami Balettintézet egykori épületét alakítsa át 151 szobás luxusszállodává.
A DVM csoport integrált építészeti és építőipari szolgáltató megkezdte az Andrássy út 25. szám alatt álló Drechsler palota kivitelezési munkálatait. A Magyar Államvasutak Nyugdíjintézeteként és Állami Balettintézetként is ismert műemléképület tulajdonosa, a QPR Properties itt nyitja majd meg 2022-ben a 151 szobás luxusszállót, a W Budapest Hotelt – közölte a kivitelező DVM csoport.
A katari hátterű QPR Properties nem először ígéri, hogy hamarosan megnyílik a szálloda: 2014-ben arról volt szó, hogy 2017-re lehet kész a projekt, 2017-ben aztán 2020-as megnyitást ígértek.
A QPR Properties a DVM Groupot bízta meg a kivitelezéssel, a cég számos hasonló nagyságrendű, nemzetközileg is díjazott budapesti műemléki felújításokban vett részt, ilyen volt például az Eiffel Palace, a Váci 1, az Ybl Villa, az amerikai nagykövetség, a Bank of China és a Helvetic Clinics.
A kivitelezőnek az ötcsillagos szálloda műszaki elvárásaira is fel kell készítenünk az épületet. Az örökségvédelem és műemléki helyreállítás jelentős gépészeti és elektromos megújulással egészül ki, amely a 16 ezer négyzetméter alapterületű ingatlan minden helyiségét érinti – írták.
Az üzleti partnerek listája nem véges, tovább bővülhet a bevásárlóközpont kínálata.
Az elmúlt időszak gyengülése akár elvezethet történelmi mélyponthoz is, de tartósan nem valószínű, hogy ottragad a forint. Nagy erősödésre…
30 milliárdnál is nagyobb lyukat ütött a főváros kasszáján Orbán Viktor
Szarajevó, a felszabadult, de elveszett város
A BKK új vezére a HVG-nek: Nehéz úgy tervezni, hogy a kormánydöntésekről nincs információnk
Megvan, ki fog az iparűzési adóról tárgyalni a vidéki önkormányzatokkal
Uniós beruházásokat vizsgál az OLAF és a rendőrség Keszthelyen

source