Újfajta jelölést kapnak Európában a villanyautók töltői és csatlakozói
Kiderült a Porsche-verő új VW divatterepjáró, a Tiguan R itthoni ára
Mesterséges Intelligencia az üzlet szolgálatában: két magyar egyetemen is speciális képzés indul
Letartóztatták a Barcelona volt elnökét
Videó: A város közepén, a Rákóczi úton csatázott két autós
Sebastian Kurz kancellár Mette Frederiksen dán kormányfővel Izraelbe megy, hogy egy lehetséges együttműködésről tárgyaljanak.
Nem függhetünk csak és kizárólag az Európai Uniótól
– ezzel jelentette be Sebastian Kurz osztrák kancellár kedden, hogy irányt vált Ausztria oltóanyaggyártási stratégiájában. A kancellár Mette Frederiksen dán miniszterelnökkel csütörtökön Izraelbe látogat, hogy találkozzanak Benjámin Netanjahuval, és tárgyalásokat folytassanak egy lehetséges együttműködésről a koronavírus elleni oltóanyag közös kutatásáról és előállításáról.
Kurz arra készül, hogy a közeljövőben együtt kell élni a koronavírussal, így országának évente 30 millió adag oltóanyagra lesz szüksége. Bejelentése szerint Dániával közösen törekszenek az önállóságra a vakcina-kutatás és gyártás terén.
A dán miniszterelnök ugyancsak megerősítette az osztrák kancellárral közösen tervezett látogatást. Frederiksen arról nyilatkozott: országa Ausztriával és Izraellel együttműködve állíthat elő vakcinákat. Nem zárta ki, hogy országa társtulajdonosa lehet egy koronavírus elleni vakcinákat előállító üzemnek Izraelben.
Ausztriában az elmúlt 24 órában 1920 embernél mutatták ki a vírusfertőzést, a járvány kezdete óta 462 769 pozitív esetet regisztráltak. A kórházban ápoltak száma 1427, az intenzív kezelésre szorulók 296-an vannak. A vírusfertőzés okozta betegség szövődményeibe az elmúlt napon 31-en haltak bele, a járvány halálos áldozatainak száma ezzel 8605-re emelkedett. A betegségből felgyógyultak száma 433 873.
Az önkormányzatok megismerhetik a vakcinát elutasítók nevét, személyi számát, címét és telefonszámát. Így akarják oltásra ösztönözni a lakosokat.
Többen is problémásnak látták, hogy az izrael által megszállt területet alig oltják, miközben százezret szórtak volna szét a szövetséges országok között.
Müller Cecília: Ha így emelkednek a számok, újabb intézkedések jöhetnek
Rákapcsol a Honor: sorra jönnek az új telefonok, köztük egy összehajtható is
Ez az őrült youtuber igazi motorral ad rezgést a játéknak, majdnem szétesik tőle az asztala
A galántai járványkórház intenzív osztályán külön pszichológus foglalkozik az orvosokkal.
Kásler Miklós: Újabb szigorításokra lehet szükség
Karikó Katalin: Lehet hosszabb időt hagyni a koronavírus elleni oltás két dózisa között
Kiesett a harmadikról és meghalt egy férfi a Wesselényi utcában
Hangtalan villanyautó lett ebből a 60 éves Bentley-ből
Szabadulna Zamárdi a Balaton Sound fesztiváltól, evezős buli lehet helyette

source