Kevesebb eladó többet keresett tavaly
Orbán ott áll a világ zöldségespultjánál, de kérdés, lesz-e vevő az árujára
Magyar kutató vezetésével tesztelték a Novavax koronavírus elleni vakcináját
Magyarországon is elindítja külső tényellenőrző programját a Facebook
A Honvédkórház orvosa szerint egyre fiatalabbak kerülnek súlyos állapotba a koronavírus miatt
Ming-Chi Kuo szerint 2023 előtt nem érkezik majd meg a régóta várt hajlítható iPhone, és nagyobb is lehet, mint amekkorára eddig számítottunk.
Régóta lehet már arról hallani, hogy az Apple is beszáll a hajlítható telefonok piacába, és már javában fejleszti az összecsukható iPhone-okat. A legutóbb az az információ szivárgott ki, hogy kétféle eszköz is készül, és mindkettő átment az egyik legfontosabb teszten. Hogy mikor mutathatja be ezeket az Apple, azt egyelőre nem tudni, az egyik legismertebb Apple-elemzőnek, Ming-Chi Kuónak azonban van egy tippje arra, erre mikor kerülhet sor.
A szakember úgy véli, leghamarabb 2023-ban mutathatja be az Apple az összehajtható iPhone-t, amelynek kijelzője 7,5-8 colos lehet – írja a MacRumors. Mindez annak fényében érdekes, hogy korábban arról pletykáltak, ennél kisebb lehet a készülék, nagyjából akkora, mint az iPhone 12 Pro Max. Annak a telefonnak 6,7 colos a panele.
Kuo szerint az eddig hallott pletykákkal ellentétben az eszköz készítése hivatalosan még nem indult el, így nagy a lemaradás azokhoz a gyártókhoz képest, amelyek már a második generációs készülékkel is a piacon vannak.
Visszatérve a méretekre: Kuo szerint a telefon kinyitva akkora lesz majd, mint egy iPad Mini, vagyis hasonló stratégiát alkalmazhatnak, mint amit a Samsung. A dél-koreai gyártó Galaxy Z Fold-ja összecsukva akkora, mint egy normál méretű okostelefon, kinyitva pedig akkora, mint egy kisebb táblagép.
Kuo szerint a legfontosabb kérdés most az, az Apple képes-e kiküszöbölni azokat a gyártási nehézségeket, amiket egy ilyen termék elkészítése jelent.
Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Tajvani források szerint jól szerepelt a tartóssági teszten az a két iPhone, amit a Foxconn sencseni gyárában készíttetett az Apple. A vállalat arra volt kíváncsi, miként viselkedik a telefonok kinyitását és összecsukását lehetővé tévő zsanér.
Egyelőre senki sem tudja, az Apple mikor készíti el az összecsukható iPhone-t – már ha elkészíti valaha –, de a rajongókat ez nem tántorítja el attól, hogy videót készítsenek róla.
A franciák már beszélnek róla, de nem kérnek bocsánatot az algériai gyarmati háborúért
Újabb hétig marad biztosan néma a Klubrádió, a Médiatanács nem vette napirendre az ügyet
Ötszáz milliárd korall élhet a Csendes-óceánban
Duda Ernő szerint az mRNS-alapú oltások keverhetőek a vektorvakcinásokkal.
A Microsoft milliárdos társalapítója egy interjúban mesélt arról, melyik mobilos oprendszert preferálja, és miért.
Egy videós azzal próbálta valószerűbbé tenni a játékbéli lövéseket, hogy egy indukciós motorra kötötte számítógépét. Az eredmény hangos és…
Azt eddig is lehetett tudni, hogy a Cyberpunk 2077 játékot fejlesztő céget zsarolóvírussal támadták meg hackerek, de most úgy tűnik…
További friss állások ›
150 ezer forint a különbség a szabolcsi és a budapesti nettó bér között
Uniós beruházásokat vizsgál az OLAF és a rendőrség Keszthelyen
Luxuslakásokat és új boltot épített az OTP és a Lidl, 13 évvel a hely megvásárlása után jöhet a nyitás
Egy nap alatt 130-an haltak bele a koronavírus-fertőzésbe
Elkezdődött a legszomorúbb Berlinale, de van két film, amelyért szurkolhatunk
A kormány kultúrharcának legfrissebb zsákmánya a Pécsi Országos Színházi Találkozó.
Más látványos elmozdulás nem történik az ellenzéki térfélen.
Gyerekkoráról és a női kutatók helyzetéről is beszélt a világhírű magyar biokémikus.

source