Kategóriák
Uncategorized

Elárasztották a bulizók Miami szórakozóhelyeit, kijárási tilalmat és vészhelyzetet rendeltek el


Inkább mégse töltse le a Windows hibajavítását – kiderült, hogy hibás
Fülke: "A Fidesz kikormányozta magát a senki földjére"
Átverés: Varga Judit képeivel ajánlanak gyanúsan sok pénzt a Facebookon
A gyermekek szenvedik meg a legjobban a tíz élve tartó szíriai polgárháborút
Tiltakoztak a korlátozások ellen Európa szerte
Noha az Egyesült Államokban napi átlag ezren halnak meg a koronavírus-járvány következtében és napi 54 ezer új esetet regisztrálnak, a tavaszi szünetben bulizó fiatalok lepték el Miami Beach szórakozóhelyeit.
Annyian buliznak Miamiben az amerikai tavaszi szünet alatt, amit hagyományosan hatalmas floridai rendezvényekkel ünnepelnek meg a fiatalok, hogy Miami Beach polgármestere néhány nap után, szombaton vészhelyzetet és kijárási tilalmat rendelt el, mondván, a tömeg nagyobb, mint amit a város kezelni tud – írja a CNN.
A hétvégén több mint 100 embert tartóztattak le a bulikban a városban, miután az Egyesült Államok minden pontjáról fiatalok özönlöttek Miami tengerpartjára és kocsmáiba. A CNN beszámolója szerint sok bulizón nincs maszk, és a távolságtartásra sem igen ügyel senki.
Bár Florida államban több mint 2 millióan fertőződtek meg a járvány kezdete óta koronavírussal, és csaknem 33 ezer, a vírushoz köthető halálesetről számoltak be, a nyári melegben pedig gócponttá is vált a város, az államban sosem tették kötelező a maszkviselést, sőt a kormányzó azt is megakadályozta, hogy a bárok és éttermek maguk tegyék kötelezővé a saját szabályaikat.
Florida lakosainak egyelőre csak a 12 százalékát oltották be a vírus ellen. A helyiek ugyanakkor nemcsak attól tartanak, hogy Miami Beachen terjed el a vírus, de attól is, hogy ha a bulizók hazatérnek, az ország teljes területén szétterjedhet a vírus.
Ki lehet posztolni egy ajtóra, mi hiányzik legjobban most Budapestből.
Az amerikai járványügyi és betegségmegelőzési központ kiadta azt az ajánlását, amiben szerepel, mi mindent tehetnek meg azok, akik már megkapták a koronavírus elleni vakcinát.
Húsvéti csomagot oszt egy fideszes képviselő a miskolci Avason
Véget vetne a boltzárnak a kamara
Elárasztották a bulizók Miami szórakozóhelyeit, kijárási tilalmat és vészhelyzetet rendeltek el
Tüdőátültetés után is lehet teljes életet élni – ez a tanulsága Barnabás történetének, aki egy sikeres transzplantáció után pár évvel…
Bár a nők keményen harcoltak a szexuális szabadságért, az egyéjszakás kapcsolatoknak még mindig negatív a felhangja, főleg, ha egy nőről…
További friss állások ›
Ezt tegyük, ha az álmunk nem vált valóra
"Igyekszem jól kihasználni az életet" – Egy tüdőtranszpantált inspiráló vallomása
Beültünk egy 42 éves zöldséges Mercibe, amiben kevesebb, mint 25 ezer kilométer van
Elárasztották a bulizók Miami szórakozóhelyeit, kijárási tilalmat és vészhelyzetet rendeltek el
Vilmos herceg próbálta kibékíteni a királyi családot és Harry hercegéket

source